Zondag 26 maart 2023
11.00 u. : Eucharistieviering
5° zondag van de Veertigdagentijd

Jgt. Maria Van Lent

 

Zondag 02 april 2023
11.00 u. : Eucharistieviering
Palmzondag-
Gezinsviering

Jgt. Frans Wachters


Donderdag 06 april 2023
Witte donderdag
20.00 u. : Eucharistieviering

 

Vrijdag 07 april 2023
Goede vrijdag
20.00 u. : gebedsvieringOp vrijdagavond, 22 november, kwamen onze Jippers samen in de pastorij van St.-Jozef Coloma. Knus bij elkaar zittend werden we getrakteerd op een privé-optreden van Pieter Janssen: hij bracht voor ons enkele verhalen uit zijn voorstelling ‘Kwartel op een bedje van manna’, bijzondere verhalen over dieren in de bijbel. Hilde Aelvoet zorgde voor een muzikaal intermezzo en Nette Latré zorgde voor een kippenvelmoment met haar prachtige zangstem, wondermooi!


Daarna werkten we rond het Vredeslicht (dat op 17 december naar Mechelen komt) en schreven we kaartjes voor mensen die niet dikwijls een kaartje krijgen.
En ons jongste groepje: zij kozen een naam! Jaren geleden startte JIP met een groepje met de letter A (Anker). Momenteel zijn we op stap met de groepjes Uniek, Vuurtoren, Wervel en Zonnebloem. Ons alfabet is dus op … Daarom beginnen we helemaal opnieuw met de letter A, en ons nieuwe groepje (Jules, Aaron, Rian, Lena en Lotte) kozen voor de groepsnaam AARDE!  Aarde, de plek waar we met z’n allen op wonen, een woord sterk verbonden met het thema natuur en met een link naar het scheppingsverhaal. Maar ook aarde, goeie grond waarin zaadjes kunnen groeien …  Knap gekozen!

Hilde
 
**************************************************************************************************************************************************************************