Zondag 04 dec. 2022

Zondag 18 dec. 2022
Vierde zondag van de Advent

Jgt. Emiel Verrijken

De vakantiemaanden zijn in aantocht en voor het parochieblad is dat niet anders!

Artikels of info, zoals intenties, worden gebundeld voor een periode van 3 weken.
Concreet houdt dat in dat het eerste vakantienummer de eerste 3 zondagen van juli beslaat (3, 10 en 17 juli). De inzending voor deze editie dient te gebeuren voor 19 juni!
Het tweede vakantienummer gaat over zondagen 24 en 31 juli én 7 augustus. Inzendingen moeten binnen voor 26 juni!

Vanaf 14 augustus is er weer een 'gewoon' parochieblad en daarvoor heb je tijd tot 31 juli.

Wie graag een nieuwtje in het parochieblad ziet verschijnen, moet dus snel in de pen kruipen. Alle schrijfwerk stuur je naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.. Foto's (hoge resolutie!) kunnen ook.
Hetzelfde mailadres gebruik je voor een vermelding op de website (geen PDF a.u.b. en foto's liefst in lage resolutie).

Dankzij jullie bijdrage blijft iedereen op de hoogte van het laatste nieuws in onze gemeenschap!

Alvast een fijne vakantie voor iedereen!

*************************************************************************************************************************************************************