Zondag 04 dec. 2022

Zondag 18 dec. 2022
Vierde zondag van de Advent

Jgt. Emiel Verrijken

Ik nodig je uit om te komen luisteren naar: “Gebraden kwartel op een bedje van manna”.

Ik schreef een aantal lichtvoetige teksten over Bijbelse beesten, dieren die zich afvragen hoe zij in de heilige boeken terecht zijn gekomen. Of waarom zij er net niet in opduiken. Existentiële vragen dus bij het bijbels bestaan, even diep- als eigenzinnig.

Een voorbeeld? Wees maar eens “het gemeste kalf”, als die verloren zoon weer huiswaarts keert.

Ik lees mijn verhalen voor op vrijdag 24 juni om 20.00u. in de kerk van Sint-Jozef Coloma, Tervuursesteenweg 22, Mechelen.
Woorden, gedachten, fijne muziek en nadien een glaasje.

Helemaal gratis.
Wie toch iets wil geven: er staat een mandje klaar.
Wat daarin terechtkomt, is voor Broederlijk Delen.

Beestige groetjes

Pieter

met de fijne steun van de parochieploeg

****************************************************************************************************************************************************************************