Zondag 26 maart 2023
11.00 u. : Eucharistieviering
5° zondag van de Veertigdagentijd

Jgt. Maria Van Lent

 

Zondag 02 april 2023
11.00 u. : Eucharistieviering
Palmzondag-
Gezinsviering

Jgt. Frans Wachters


Donderdag 06 april 2023
Witte donderdag
20.00 u. : Eucharistieviering

 

Vrijdag 07 april 2023
Goede vrijdag
20.00 u. : gebedsviering 

Graag nodigen we jullie uit voor onze Culinair Solidair 2022!

Nog steeds omwille van de onvoorspelbare bokkensprongen van het virus, kiezen we ervoor aan huis te leveren.


Dit jaar pakken we uit met Ajiaco, een Colombiaanse maaltijdsoep met brood.
Sober, voedzaam en lekker. Bereid met seizoensgroenten van hier en afgewerkt volgens smaak en eetgewoonten van ginds.
Zoals altijd bedoeld om geld in het laatje van BD te brengen om de mensen van het Zuiden te steunen in hun dagelijkse strijd voor een beter leven!


We brengen je maaltijd bij je thuis op zaterdag 19 maart tussen 10 en 12u.
Bestel vóór 10 maart via onderstaande link. Vul álle vakjes in en versturen maar! Bestel snel want als we de kaap van 150 porties bereiken, stoppen we: het is de limiet van wat we kwaliteitsvol aankunnen!


De bijdrage is vrij en we hopen dat jullie vrijgeviger zullen zijn dan ooit: Broederlijk Delen moet immers alle zeilen bijzetten om de zo nodige fondsen te werven! Zet je bijdrage klaar in een envelop en geef die mee wanneer je maaltijd bij je thuis geleverd wordt.


En wil je, om je maaltijd op te fleuren, er nog graag een potje narcissen bovenop, dan worden die er gewoon bijgeleverd voor de prijs van €5 per potje. Ook als je niet intekent voor de maaltijd, kan je narcisjes thuis geleverd krijgen. Gebruik ook in dit geval onderstaande link. Ook hier weer gepast geld voorzien, dat kan meegegeven worden bij levering.

Belangrijk: we verspreiden dit bericht via website, parochieblad en de digitale kanalen van de parochie. Ken je iemand in de parochie van wie je vreest dat hij/zij dit bericht zou kunnen missen, wil jij hem/haar dan alsnog informeren en helpen inschrijven? Veel dank hiervoor!

Groetjes

Hilde-Pieter-Ignace-Patty-Marc
Broederlijk Delen Coloma

 

Inschrijven via:             https://forms.gle/J2qpMVMmWspjoxHD6

 

 

******************************************************************************************************************************************************************************