Zondag 26 maart 2023
11.00 u. : Eucharistieviering
5° zondag van de Veertigdagentijd

Jgt. Maria Van Lent

 

Zondag 02 april 2023
11.00 u. : Eucharistieviering
Palmzondag-
Gezinsviering

Jgt. Frans Wachters


Donderdag 06 april 2023
Witte donderdag
20.00 u. : Eucharistieviering

 

Vrijdag 07 april 2023
Goede vrijdag
20.00 u. : gebedsvieringOp zaterdag 29 januari 2022 kwamen een deel van de JIPPERS en jongeren die zich voorbereiden op hun Plechtige Geloofsbelijdenis samen in de pastorie. Na een korte kwis “De Slimste Jippers van de wereld” waarin we onze kennis over Damiaanactie en pater Damiaan samenlegden, deelden we nog enkele verkoop tips.

Om 10u zwierven dan 5 groepjes met fiets en auto uit naar de verkooppunten verspreid over Mechelen. Zoals gebruikelijk ontvingen we daarbij heel uiteenlopende reacties waarbij het opviel dat er dit jaar toch iets meer genegeerd en weggekeken werd, van achter het mondmasker ☹ Gelukkig zijn er toch ook nog altijd genoeg mensen die Damiaanactie een warm hart toedragen.

Inclusief de verkoop na de zondagviering van 11u komt het totaalbedrag op 1.450 EUR, een zeer behoorlijk resultaat gelet op de niet evidente omstandigheden. Dit vertegenwoordigt ca 24 levens die wij mee positief ingrijpend veranderen.

Met dank aan de hardnekkige Jippers en in het bijzonder de moedige jongeren van de Plechtige Geloofsbelijdenis , Rian en Jules

 ********************************************************************************************************************